Fiets mee voor Vlaanderen en vrede!

Al tientallen jaren fietsen jongeren en minder-jongeren voor Vrede, Vrijheid en Verdraagzaamheid. In twee etappes van Laarne naar Diksmuide – en wie er een sportieve uitdaging van wilt maken, kan twee dagen eerder al in Voeren met ons op de fiets stappen!

De Vredesfietseling is voor de deelnemers altijd een onvergetelijke ervaring. Het is vakantie met sportiviteit en vermaak. Maar we staan ook in het bijzonder stil bij het belang van vrede en een sterk, zelfbewust Vlaanderen in het grote Europa. Dat is de hedendaagse vertaling van het idealisme van de Vlaamse soldaten aan het IJzerfront. VOS staat daarom als partner achter de Vredesfietseling.

De Vredesfietseling, een sportieve uitbarsting, een sociaal bombardement, een politieke wervelwind.
De Vredesfietseling, dat is zweet, idealen maar ook plezier.
De Vredesfietseling, een hoop vrienden, nieuwe en oude. Dit jaar ook met jou erbij?

Kijk voor meer informatie op www.vredesfietseling.eu.