Vacature directeur

Profiel

Vlaamse Vredesvereniging VOS zoekt als directeur een universitair of gelijkwaardig door ervaring die haar missie en visie onderschrijft en beschikt over historisch inzicht en kennis van de hedendaagse informaticatoepassingen en sociale media.

Managementervaring, communicatieve vaardigheid en bereidheid tot avond- en weekendwerk zijn noodzakelijk, integriteit en objectiviteit vanzelfsprekend.

Taken

De directeur is verantwoordelijk aan de Raad van Bestuur en verzorgt de brugfunctie tussen de beleidsorganen en het secretariaat. Hij/Zij bereidt de vergaderingen van de beleidsorganen voor en zorgt voor de notulering, is verantwoordelijk voor de publicaties, het financieel beheer, de personeelszaken en de interne werking van het secretariaat, voert de verplichtingen tegenover de overheid uit, coördineert de externe communicatie en onderhoudt de contacten met het sociaal secretariaat, het boekhoudkundig kantoor, de Federatie van Organisaties voor Volksontwikkelingswerk (FOV),  de partnerorganisaties, derden, …

Indiensttreding

Op 1 september 2017

Verloning

Conform de barema’s in het sociaal-cultureel werk PC 329.

Sollicitaties

Tot 31 maart te richten aan dhr. Ivo Coninx, Algemeen voorzitter VOS, p.a. Lange Leemstraat 26, 2018 Antwerpen of per e-post naar ivo.coninx@vosnet.org

Dit artikel is geplaatst in VOS
Voeg toe aan je favorieten Vacature directeur

Geef een reactie