Lentefeest VOS Gouw Oost-Vlaanderen

Op 25 februari moet u in Sint-Amandsberg zijn! VOS Gouw Oost-Vlaanderen organiseert er het jaarlijks terugkomend leden- en Lentefeest en verwelkomt U allen met een drink aangeboden door het bestuur. Zoals vorige Lentefeesten met Meester Kok Eric Bracke aan het fornuis.

Waarheen: Parochiaal Centrum Westveld, Heilig Kruisplein 10, 9040 Sint-Amandsberg (Gent) deuren open vanaf 11:30 uur.

MENU: voorgerecht – gerookte forel met rivierkreeft “piccalilly stijl” || soep – pompoensoep met kippenspiesje || hoofdgerecht – geroosterd varkensgebraad met gratin en verschillende groenten en lichte mosterdsaus || nagerecht – bord met variatie ijs, gebak, mousses en versiering, chocolade, peer, vanille || afsluitertje – lekker bakje troost (koffie). Het ledenfeest sluiten ze af met zang KLOKKE ROELAND en DE VLAAMSE LEEUW.

Deze gezellige en onvergetelijke namiddag voor 35 euro p.p. te storten op rekening VOS GOUW OOST-VLAANDEREN BE8O 7370 2178 9677 met vermelding naam en aantal personen dit tegen ten laatste 20 februari 2018, de storting is Uw bewijs van deelname. Dit Lentefeest is de kans om uit het oog verloren vrienden, nieuwe afdelingen, en onze JONGE VOSSEN te ontmoeten en er kennis mee te maken. Om er een geslaagd Lentefeest van te maken, en eraan mee te werken: zegge het voort. Doe tijdig je overschrijving, de plaatsen zijn beperkt.

met vriendelijk VOS en VLAAMSE groeten,

Dirk Taerwe.
voorzitter VOS Gouw Oost-Vlaanderen.
Spijkstraat, 98,
9040 Sint-Amandsberg.
0496/20.00.99.
dirk.taerwe@skynet.be
09/377.53.99.

Geef een reactie