Vlaams Nationaal Zangfeest

Zangfeest
Op 4 maart 2018 opent de Lotto Arena opnieuw haar deuren voor het Vlaams Nationaal Zangfeest. Jong en oud is die dag vanaf 14u welkom om een namiddag samen te zingen. Op het programma staan klassiekers, volksliedjes, moderne kleinkunst, intieme liedjes en strijdliederen. Opdat iedereen de liedjes vrolijk zou kunnen meezingen, worden gratis programmaboekjes voorzien met daarin alle liedteksten. Daarnaast zullen er verschillende artiesten aanwezig zijn om het evenement muzikaal op te luisteren. Tickets reserveren kan via de ticketservice van het ANZ of via VOS. De kostprijs start vanaf 5 euro voor kinderen en jongeren tussen 12 en 18 jaar ( >12 jaar gratis), 10 euro voor studenten, 17 euro voor volwassenen in rang 2 of 15 euro indien u via VOS tickets reserveert. Kaarten in rang 1 (incl. uitnodiging receptie) kosten 39 euro en zijn enkel verkrijgbaar via het ANZ. Komt allen genieten van dit zangfeest! 

Geef een reactie