14de Driekoningengesprekken met Peter De Roover en Johan Velghe

Klik om kaart te tonen
Wanneer:
25 januari 2016 @ 19:00
2016-01-25T19:00:00+01:00
2016-01-25T19:30:00+01:00
Waar:
Tinnenpot
Tinnenpotstraat 21
9000 Gent
België
Kosten:
Gratis
Contact:
Frans-Jos Verdoodt

Frans-Jos Verdoodt nodigt u hierbij graag uit op de 14de Driekoningengesprekken die op maandag 25 januari 2016 om 19u plaatsvinden in de Tinnenpot, Tinnenpotstraat 21 in Gent, vlakbij het Gravensteen (diverse tramhaltes en parkeergarages)

Twee gepokte en gemazelde publicisten en debaters
Peter De Roover en Johan Velghe
kruisen met elkaar de degens rondom het thema
De Vlaamse beweging in stiltemodus tot 2019? Welke frigo is de meest geschikte?

Peter De Roover is ere-voorzitter van de Vlaamse Volksbeweging en parlementslid van de N-VA – Johan Velghe is algemeen voorzitter van het Priester Daensfonds en medeoprichter van VLINKS (Vlaams Links, beweging van linkse flaminganten).

De traditie van de gesprekken is gevestigd en het kader is enig. De deelneming is gratis, alsook de consumpties (voor wie de promille-regels in het oog houdt).
Een echte plejade van vooraanstaande debaters en journalisten, politici en niet-politici namen in het verleden reeds de handschoen op: Ludo Abicht, Vic Anciaux, Bart Caron, Jan Debrouwere, Eric Defoort, Luc Devoldere, Bart en Bruno De Wever, Guido Fonteyn, Sven Gatz, Jaap Kruithof, Nelly Maes, Chris Michel, Marc Platel, Brigitte Raskin, Marc Reynebeau, Jean-Pierre Rondas, Rik Van Cauwelaert, Gie Van den Berghe, Pol Van den Driessche, Herman Van Goethem, Romain Vanlandschoot, Philippe Van Parijs, Harry Van Velthoven, Karel Velle, Adriaan Verhulst, Etienne Vermeersch, Lode Wils.

Tijdig inschrijven. Alleszins vóór 22 januari is de boodschap. Online of via de conventionele post: fransjosverdoodt@erasmo.be of Frans-Jos Verdoodt, Massemsesteenweg 321.A, 9230 Massemen. Steeds met vermelding van het aantal personen voor wie wordt ingechreven.

Met de logistieke medewerking van het ADVN, Doorbraak en de Tinnenpot.

Geef een reactie